Nybörjarträning hösten 2011

Tyngdlyftarklubben Trossö Karlskrona

TK Trossö är en idrottsklubb som vilken annan idrottsförening som helst som lyder under Riksidrottsförbundet (RF). Vårt specialidrottsförbund heter Svenska styrkelyftsförbundet (SSF).

Vi bedriver tränings och tävlingsverksamhet för alla som vill och följer de regler vi har inom föreningen. Vi följer naturligtvis alla RF:s och SSF:s regler om allas lika värde, antidoping, barnidrott osv.

Nybörjarträning:
Vi kommer att börja med en nybörjar grupp för barn/ungdomar födda 1996-2000. Tanken är att vi skall lära ut grunderna i styrketräning och styrkelyft som är vår sport. Styrketräning är också ett mycket bra komplement för andra idrotter.

Vi kommer att ha 10 st träningstillfällen med start onsdagen den 19 oktober och avslutning onsdagen den 21 december. Träningen blir ca 90 minuter med start kl 18.00.

Träningens syfte Är att lära ut grundövningar med fria vikter, maskiner och den egna kroppen. Vi kommer att inrikta oss på teknik, bål och knä stabilitet.

Vi hoppas naturligtvis att man vill fortsätta att träna hos oss och kanske tom börja tävla.

Kostnad:
Fram till jul är det pröva-på verksamhet, så vi kommer inte att ta ut någon avgift. Dessutom erbjuder vi dig som medföljande förälder/vuxen att träna fritt på vårt gym när du är med barnet/ungdomen under denna tid.

Vi kommer att begränsa tränings gruppen till 15 st deltagare. Först till kvarn…

Låter detta kul är du välkommen att anmäla dig på:
johan@tktrosso.com

Vi som håller i träningarna är
Johan Swahn 0766-492292
och
Ulf Leandersson