ÅRSMÖTET 2009

TK Trossö har avlagt sitt 32:a årsmöte. Klubben har haft ett mycket framgångsrikt år.

Klubbens främsta meriter 2008 är Måns Ahlm,s och Jens Erikssons U-SM och U-NM guld.

Jörgen Almkvist,s samt Conny Anderssons veteran SM guld i styrkelyft respektive bänkpress.

Dessutom har klubben lyft hem ett antal övriga SM medaljer.

I serieverksamheten har det gått bäst för damerna som för första gången i klubbens historia haft fullt damlag i alla omgångarna. Damerna kom 2:a i U&J serien och femma i seniorserien med ett lag enbart bestående av ungdomar. Damerna fick dessutom vara med på Lag SM i Köping. Det historiska laget bestod av Josefin Andersson, Hanna Leanderson och Sandra Säbom.

Herrarnas ungdomslag kom 3:a. Seniorlaget kom 5:a i div 2 styrkelyft och fyra i bänkserien.

Medlemsantalet har ökat något. Ekonomin har varit stabil och en del större material inköp har kunnat göras tack vare idrottslyftet. TK Trossö har bedrivit flera träningsläger samt arrangerat styrkelyfts DM. Klubben var näst aktivaste klubb i Sverige när det gäller antal starter på DM (bänkpress & styrkelyft).

TK Trossö ska även i fortsättningen bedriva en dopingfri tävlings och tränings verksamhet i styrkelyft och bänkpress. Medlemsavgiften skall vara oförändrad men med tillägget att för ungdomar tom 15 år skall den sänkas för att öka rekryteringen av ungdomar.

Styrelsen för 2009:
Ordförande Peter Bogren, Kassör Markku Koistinen omval, Ulf Rickler sekreterare omval, ledamot Sven-Åke Albertsson, ledamot Conny Andersson nyval, Roger Nilsson suppleant nyval och suppleant Henrik Leandersson.